IMG_4373

L’ocupació és una de les eines bàsiques per al desenvolupament personal. A través de l’activitat laboral les persones estan implicades en la societat i posen les seves habilitats al servei d’una causa. El treball contribueix a la realització personal i pot convertir-se en una oportunitat de creixement, adquisició de nous coneixements i desenvolupament de les habilitats.

Què passa quan les persones amb discapacitat no poden treballar? A les persones que amb edat activa no poden accedir al lloc de treball a causa d’una discapacitat els hi manca un espai de socialització i de realització professional.

Des d’ADFO oferim un espai on créixer, relacionar-se, desenvolupar habilitats i adquirir nous coneixements a través del programa XARXA INQUIETA, un club social d’atenció diürna per a persones amb discapacitat física a la comarca d’Osona.

Una de les activitats que realitzem a Xarxa Inquieta és el TALLER DE MANUALITATS, i ara necessitem renovar les eines per continuar donant oportunitats a totes les persones. Ens ajudes?

 

Fes un donatiu

GT_logo