L’ADFO i INCORPORA endeguen un curs formatiu en reparacions bàsiques d’ordinadors i telèfons mòbils

09/14/2018 » Dins: Destacats » Deixa un comentari

cartell_PFVicEl curs es durà a terme amb Isern Electrodomèstics, que aportaran els coneixements i el material necessari

L’ADFO posa en marxa el Punt Formatiu INCORPORA destinat a la reparació i al manteniment d’ordinadors i telèfons mòbils. Aquest curs es portarà a terme a partir del dia 1 d’octubre en col·laboració amb l’empresa Isern Electrodomèstics de Vic.

Seguint les tendències actuals, s’opta per una formació innovadora on més enllà de les competències transversals s’adquireixen coneixements en manteniment i petites reparacions que serveixen com a estímul per a participar de la formació. Isern Electrodomèstics aportarà els coneixements i el material necessari.

El curs va adreçat a persones en situació d’atur amb interès a iniciar-se en el sector de la reparació de dispositius electrònics. El curs té una durada de 200 hores, teòriques i practiques. La part teòrica començarà l’1 d’octubre i finalitzarà el 15 de novembre, en horari de tardes i quatre matins. Les pràctiques formatives es faran en empreses del sector i tindran lloc durant els mesos de novembre i desembre en l’horari que requereixi cada empresa.

Els requisits per accedir al curs són: trobar-se en situació d’atur, tenir interès per a les noves tecnologies, coneixements informàtics bàsics i comprensió del català. Les places són limitades.

Apoderament i motivació personal

La formació està orientada a millorar l’ocupabilitat de les persones en risc d’exclusió social a través d’un treball de motivació personal i apoderament, entès com a presa de consciència del propi valor individual.

Per aquest motiu centrem la formació en el treball de competències transversals i en l’anàlisi i identificació dels coneixements i aprenentatges que tenen les persones com a resultat de les experiències acumulades al llarg de la vida.

Conveni amb l’Obra Social “la Caixa”

El Punt Formatiu és fruit d’un conveni entre l’Obra Social “la Caixa” i l’ADFO per la millora de la inserció laboral de persones en risc d’exclusió social, en el marc del programa Incorpora.

Apunta’t al curs trucant a l’ADFO al 93 883 29 49 o escrivint un correu a insercio@adfo.cat.

Deixa un comentari