Skip to content

Adfocet

És el Centre Especial de Treball d’ADFO des del 2017. Neix davant la possibilitat de millorar la inserció laboral de les persones amb discapacitat física. Busquem la creació de nous llocs de treball i l’ajustament social i personal que requereixen les persones amb diversitat funcional durant el procés de transició a l’empresa ordinària.

Centre especial de treball - ADFOCET

Actualment gestionem la botiga de l’Hospital General de Vic, el quiosc de l’Avinguda de l’Estadi, 15 de Vic, la valisa interna del Consorci Hospitalari de Vic i el transport del Centre de Dia de Manlleu i Vic. Oferim serveis per empreses, institucions i administracions com ara tallers creatius, regal corporatiu, servei de telemàrqueting i contact center, organització d’esdeveniments, etc. També oferim regals i productes personalitzats per a particulars.

ADFOCET treballa per aconseguir la integració laboral de les persones amb discapacitat física severa que tenen especials dificultats per accedir al mercat laboral ordinari. L’objectiu final sempre és la incorporació laboral a l’empresa ordinària.

coratge
entusiasme
transformació

Els nostres poders són el coratge per afrontar el dia a dia amb valor i valentia i l’entusiasme perquè superem reptes i sabem que voler és poder! No treballem mai sols. Treballem amb gent com tu que, confiant en nosaltres i comprant els productes que elaborem, contribueix a transformar el món i omplir-lo d’oportunitats.

Regal corporatiu

Regal corporatiu

Persones amb Superpoders és la marca que engloba els productes ideats i produïts al taller de manualitats de l’entitat per les persones amb diversitat funcional.

Gestió de serveis delegats

Servei de Missatgeria

Repartiments, tràmits i gestions de productes i documentació, tant en trajectes urbans com interurbans. Augmenta la productivitat de les empreses i optimitza la relació entre els diferents centres de treball o entre clients i proveïdors. 

Tallers de creativitat

Tallers de creativitat

Oferim la ideació i desenvolupament de tallers de creativitat amb l’objectiu de treballar conjuntament amb l’empresa i poder desenvolupar productes especials, decoració d’espais i producció d’esdeveniments.

Telemàrqueting i secretariat

Telemàrqueting i secretariat

Servei de telemàrqueting i secretariat desenvolupat per personal format en tècniques de comunicació.

Gestió de serveis delegats

Gestió de serveis delegats

Oferim la gestió de serveis delegats com valises, botigues i quioscos, recepcions i consergeries, etc.

Aquesta actuació està impulsada i subvencionada pel Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya i finançada al 100% pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19

LOGO-SMI-LINEA1