Paneres de Nadal i articles fets per ‘Persones amb Superpoders’ per canviar el món

10/05/2018 » Dins: Destacats » Deixa un comentari

Paneres de Nadal i articles fets per ‘Persones amb Superpoders’ per canviar el món

image1 (1)En Ramon Corominas, membre d’ADFO, la Cristina Gutiérrez, responsable d’ADFO CET, en Quim Bosch, de l’Assessoria Bosch, i en Peyu, avui han presentat els productes i les paneres elaborats per les Persones Amb Superpoders de l’ADFO. La presentació ha tingut lloc durant la Jornada de Portes Obertes de la nau de treball d’ADFO CET, situada al Polígon Industrial Sot dels Pradals de Vic.

L’entitat avui ha obert les portes de la nau per ensenyar tot el procés de creació  dels articles i les paneres que l’entitat comercialitza en motiu del Nadal. La campanya de Nadal va començar a finals del mes d’abril, quan es va fer el primer taller de creativitat. Alda Rabionet, de Kantidubi Dsgn, és l’encarregada de dirigir el laboratori creatiu on es conceben i s’inventen els articles nadalencs i els recipients dels lots de Nadal. Al laboratori de creativitat s’hi dibuixa, s’hi pinta, s’escriu i s’imagina. D’aquest procés de creació en surten els productes que durant els següents mesos s’elaboraran al taller de manualitats de l’ADFO. Les Persones Amb Superpoders treballaran per fer realitat el que un dia de primavera van imaginar.

A la Jornada de Portes Obertes els assistents han pogut veure en primera persona com es treballa al taller de manualitats i com queden els productes completament acabats. També s’ha fet entrega del catàleg que conté tots els articles i tipus de lots, dissenyat per Alucinamandarinas amb fotografies de Jordi Cabanas. ADFO CET és qui comercialitza els productes.

En aquesta ocasió en Peyu ha col·laborat amb ADFO incorporant el Formatge de les Cabres d’en Peyu a les paneres de Nadal i fent difusió de la tasca i els serveis de l’entitat: «col·laborar amb ADFO és una manera de canviar el món» ha dit avui a la presentació. Quim Bosch, de l’Assessoria Bosch, que fa anys que treballa amb l’entitat ha destacat que «al principi vaig fer el pas perquè confiava en les persones i els professionals i el producte no va decebre», després ha animat «a la resta d’empresaris que també facin el pas i col·laborin amb l’ADFO».

La Jornada de Portes Obertes, que s’allargarà fins les 19h, ja ha comptat amb la visita de diverses empreses de la comarca, representants polítics i molts socis i col·laboradors de l’entitat i del centre especial de treball.

Des d’avui a la pàgina web personesambsuperpoders.cat es pot descarregar el catàleg i es poden fer les comandes a ADFO CET.

Deixa un comentari