Skip to content

Impuls a la vida professional

Acompanyem a les persones amb diversitat funcional en la recerca de feina: oferim cursos de formació, gestionem la borsa de treball i busquem oportunitats laborals.

Impuls a la vida professional
Activitats orientades a la inserció laboral

Activitats orientades a la inserció laboral

Programació de tallers, cursos, monogràfics i xerrades orientades a la preparació, orientació i la recerca activa de feina.

Speed Dating Professional

Mètode de selecció de personal que consisteix en realitzar presentacions breus dels candidats als professionals de les empreses. Volem que les persones candidates captin l’atenció dels reclutadors per tal d’ampliar informació en una altra trobada. Els professionals del sector poden veure molts perfils diferents en un temps reduït i valorar si els poden interessar per a possibles contractacions.

Atenció psicològica i emocional – Formacions específiques

Formacions específiques i transversals

Cursos de formació especialitzats destinats a la inserció laboral de persones amb diversitat funcional i persones en situació de vulnerabilitat. Les formacions específiques consten de part teòrica i part pràctica en empreses. 

  • Tallers Treballant en digital, 2022
  • Català bàsic, 2022
  • Curs Control d’accessos i consergeria, 2022
  • Curs de magatzem, que inclou carnet de carretoner i certificat de manipulació d’aliments, 2021
  • Curs per treballar al sector ramader amb certificat de benestar animal, 2019, 2020 i 2021
  • Auxiliar de serveis, 2019
  • Costura, 2019 i 2020
  • Reparacions bàsiques d’ordinadors i telèfons mòbils, 2018
  • Treball als horts, 2018

 

Serveis Integrals d’orientació, acompanyament i suport a la inserció de les persones amb discapacitat i/o malaltia mental

Projecte subvencionat pel Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, finançament amb fons procedents de conferència sectorial i objecte de cofinançament per part del FSE.

Iniciativa d'Ocupació Juvenil
Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya

Adfocet

Generem llocs de treball per a persones amb diversitat funcional al centre especial de treball de l’entitat. L’objectiu d’ADFOCET és fer de pont fins accedir a l’empresa ordinària.

Regal corporatiu

Regal corporatiu

Persones amb Superpoders és la marca que engloba els productes ideats i produïts al taller de manualitats de l’entitat per les persones amb diversitat funcional. Visita la botiga online superpoders.cat

Servei de missatgeria Adfocet

Servei de Missatgeria

Repartiments, tràmits i gestions de productes i documentació, tant en trajectes urbans com interurbans. Augmenta la productivitat de les empreses i optimitza la relació entre els diferents centres de treball o entre clients i proveïdors. 

Tallers de creativitat

Tallers de creativitat

Oferim la ideació i desenvolupament de tallers de creativitat amb l’objectiu de treballar conjuntament amb l’empresa i poder desenvolupar productes especials, decoració d’espais i producció d’esdeveniments.

Telemàrqueting i secretariat

Telemàrqueting i secretariat

Servei de telemàrqueting i secretariat desenvolupat per personal format en tècniques de comunicació.

Gestió de serveis delegats

Gestió de serveis delegats

Oferim la gestió de serveis delegats com valises, botigues i quioscos, recepcions i consergeries, etc.

Consulta els últims catàlegs de productes que Adfocet ha posat a disposició d’empreses i particulars durant les darreres campanyes de Nadal i Sant Jordi. Contacta amb nosaltres per a la teva responsabilitat social corporativa i deixa que ens encarreguem dels teus obsequis d’empresa. Visita l’ecommerce personesambsuperpoders.cat. 

Aquesta actuació està impulsada i subvencionada pel Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya i finançada al 100% pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19

LOGO-SMI-LINEA1