Vols treballar de cosidor/a o al sector ramader?

02/06/2020 » Dins: Destacats » Deixa un comentari

Vols treballar de cosidor/a o al sector ramader?

Aquest mes de febrer a l’ADFO posem en marxa dos cursos de formació nous. Completament subvencionats i pensats per a persones en siytuació d’atur.

Les dues formacions, fetes sota el paraigua d’Incorpora de La Caixa, tenen hores de formació i 80 hores de pràctiques a empreses.

Pel que fa al curs per treballar al sector ramader, iniciarà el dia 17 de febrer i acabarà el 19 de juny. ADFO compta amb la col·laboració de diverses explotacions ramaderes de la comarca per a poder oferir pràctiques a totes les persones inscrites al curs.

La formació de cosidor/a es durà a terme conjuntament amb l’empresa Vis Fashion Institute de Vic, que per segona vegada consecutiva confien en ADFO per a oferir la formació adient en aquest sector. Aquest curs encara no té data exacta d’inici, però amb tota probabilitat serà aquest mes de febrer. Les pràctiques es faran al Vic Fashion Institute i estaran enfocades a elaborar una col·lecció de moda que es mostrarà a la passarel·la del segon festival Vic Moda Independent.

Deixa un comentari