Skip to content

Fes-te
soci/a
d’ADFO

Fes-te soci/a

A l’ADFO tenim les portes obertes a tothom, qualsevol persona major d’edat, empresa o entitat pot ser sòcia! L’únic que has de fer és posar-te en contacte amb nosaltres a través del telèfon, mail o formulari que hi ha a continuació, decidir quina quantitat econòmica vols aportar i llestos! Tan se val la quantitat, l’important és que tothom hi posi una mica de la seva part.

Et farem el teu carnet de soci amb el que podràs tenir accés a avantatges especials.

Carnet de soci

A més dels serveis bàsics,  a ADFO oferim cada dia més i més serveis de valor afegit orientats a la millora de la qualitat de vida de les persones que pateixen algun tipus de discapacitat física, i per a les seves famílies. Per tenir-hi accés tan sols cal fer-se soci de l’associació, un petit gest de compromís que de ben segur ens ajudarà a mantenir i fins i tot millorar aquesta oferta de serveis.

Si encara no ets soci, et convidem a conèixer tots els avantatges que el carnet ofereix als socis, siguin o no persones afectades per algun tipus de discapacitat física.

CONEIX ELS NOSTRES SERVEIS A SOCIS
DESCOMPTES I AVANTATGES EXCLUSIUS DEL CARNET  DE SOCI ADFO

A més de l’accés a serveis exclusius per a socis, algunes empreses ofereixen descomptes i avantatges a qualsevol soci d’ADFO que porti el seu carnet a sobre.

Si tens un negoci i creus que pots fer una oferta interessant, posa’t en contacte amb nosaltres i podem incorporar-la.

Dades personals

*
*
*
*
*
*

Formes de Pagament

*
*
*

Política de privacitat

La teva solidaritat té recompensa

Per a les donacions que es realitzin des del l’1 de gener de 2020, s’incrementen en 5 punts els percentatges de deducció aplicables a les donacions de les persones físiques.

Què vol dir això?

Fer un donatiu a l’ADFO té més beneficis que abans. Ara et pots desgravar el 80% dels teus primers 150€ en donatius destinats a entitats benèfiques.

 

Fes-te soci/a

Els donatius a l’ADFO gaudeixen de desgravacions fiscals

https___www.adfo.cat_collabora_impulsa-un-projecte_