Skip to content

Inserció Laboral

Oferim serveis a les empreses que garanteixin el desenvolupament i l’autonomia de les persones amb diversitat funcional a l’empresa ordinària.

Inserció Laboral
Contractació de persones

Contractació de persones

Gestió de contractació de persones amb diversitat funcional a partir d’un 33% de discapacitat a l’empresa ordinària. El Servei d’Inserció Laboral disposa de perfils adeqüats per cobrir les necessitats de les empreses.

Formació a mida

Formació a mida

Amb la formació a mida, ens encarreguem de dissenyar, planificar i gestionar una qualificació professional que us proporcioni la possibilitat d’aconseguir treballadors formats a mida i motivats, segons els perfils que demaneu. Realitzem estudis de tendències del mercat de treball a Osona.

Pràctiques

Pràctiques

Busquem oportunitats laborals per tal de millorar i promoure l’aprenentatge i el desenvolupament laboral de les persones. Creiem en la metodologia d’aprendre fent, la millor manera d’aprendre és al propi lloc de treball. Contacta’ns si vols col·laborar en els nostres programes de pràctiques.

Assessorament accessibilitat

Assessorament accessibilitat

El servei de teràpia ocupacional treballa amb les empreses l’adaptació dels llocs de treballs per a garantir l’òptim desenvolupament laboral de les persones amb diversitat funcional. També assessorem en l’accessibilitat de les vostres instal·lacions.

Assessorament en el compliment de la Llei General de Discapacitat

Llei General de Discapacitat

ADFO us donem respostes al bon compliment de la Llei General de Drets de les Persones amb Discapacitat, que afecta a empreses de més de 50 treballadors. La LGD garanteix les condicions bàsiques en matèria d’igualtat d’oportunitats, no discriminació i accessibilitat universal a les persones amb diversitat funcional i orgànica.

Responsabilitat Social Corporativa

A través del centre especial de treball, ADFOCET, proporcionem serveis i productes a les empreses, institucions i administracions.

Regal corporatiu

Regal corporatiu

Superpoders és la marca que engloba els productes ideats i produïts al taller de manualitats de l’entitat per les persones amb diversitat funcional.

Servei de missatgeria Adfocet

Servei de Missatgeria

Repartiments, tràmits i gestions de productes i documentació, tant en trajectes urbans com interurbans. Augmenta la productivitat de les empreses i optimitza la relació entre els diferents centres de treball o entre clients i proveïdors. 

Tallers de creativitat

Tallers de creativitat

Oferim la ideació i desenvolupament de tallers de creativitat amb l’objectiu de treballar conjuntament amb l’empresa i poder desenvolupar productes especials, decoració d’espais i producció d’esdeveniments.

Telemàrqueting i secretariat

Telemàrqueting i secretariat

Servei de telemàrqueting i secretariat desenvolupat per personal format en tècniques de comunicació.

Gestió de serveis delegats

Gestió de serveis delegats

Oferim la gestió de serveis delegats com valises, botigues i quioscos, recepcions i consergeries, etc.

Consulta els últims catàlegs de productes que Adfocet ha posat a disposició d’empreses i particulars durant les darreres campanyes de Nadal i Sant Jordi. Contacta amb nosaltres per a la teva responsabilitat social corporativa i deixa que ens encarreguem dels teus obsequis d’empresa. Visita l’ecommerce superpoders.cat

Els productes fets per les persones de l’Associació Diversitat Funcional d’Osona, son productes únicsi diferents, com nosaltres. Estan fets artesanalment al taller de Superpoders de l’entitat.

Fem articles diversos per a un món divers. I no treballem mai sols, ho fem amb persones com tu, que confiant en nosaltres i comprant els productes que elaborem, contribueixen a enriquir la diversitat del món i a omplir-lo d’oportunitats. Sols som invencibles, però junts… serem imparables! 

Aquesta actuació està impulsada i subvencionada pel Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya i finançada al 100% pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19

LOGO-SMI-LINEA1

Participa

Fes-te soci

Fes-te soci

Sigues empresa sòcia de l’entitat fent una aportació anual.

 

Impulsa un projecte

Impulsa un projecte

Fent una aportació puntal a un dels nostres projectes.

 

Donatiu amb Bizum

Fés un donatiu

Ajuda’ns a impulsar els projectes de l’entitat fent un donatiu a través de Bizum, al CODI D’ONG 03166.

Sessions de voluntariat

Sessions de voluntariat

Fes diades de voluntariat amb els treballadors i treballadores de l’empresa a projectes de l’entitat. Ens ajudareu a impulsar-nos, junts serem imparables!